top of page
Kerstcadeau

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wat is de levertijd?

Op het moment dat je de bestelling bij ons plaatst ontvang je de bestelbevestiging via de mail. Vanaf dat moment gaan wij voor jou aan de slag! We streven ernaar om de bestelling binnen 1-3 werkdagen naar je toe te sturen. Soms zijn we zelfs zo snel dat hij dezelfde dag nog verzonden wordt! Zodra wij jouw bestelling bij POSTNL hebben afgeleverd ontvang je van ons een track and trace code. Vanaf dat moment gaan de postbezorgers van POSTNL voor jou aan het werk. Let wel: door grote online drukte in deze periode en maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd oplopen bij onze logistieke partijen. 

 

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:
Brievenbuspakket: €4,10
Pakketpost: €6,95
Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

 

Retourneren
Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Wanneer je de bestelling retour stuurt, meld dan je retour aan door en e-mail te sturen naar info@byfreckles.nl. Hierna ontvang je van ons een bevestiging van je retournering en instructies hoe je de bestelling terug kunt sturen. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze. De kosten voor het terug sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.

 

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:
– Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
– De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
– De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
– We raden je aan het retouradres zelf op het pakket te schrijven. Verwijder of verberg de huidige adressticker waar jouw eigen adres op vermeld staat. 
– De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact met ons op. We lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar info@byfreckles.nl.

Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.

bottom of page